Bij aanschaf van een paar Varilux glazen krijg je nu 50% korting op het tweede set Varilux glazen. Handig voor bijvoorbeeld een zonnebril!

Varilux van Essilor

Uw dag vraagt om meer dan één bril!

Wist u dat Varilux het nummer één merk multifocale brillenglazen wereldwijd is*? Met uw Varilux bril ziet u op alle afstanden scherp. Varilux brillenglazen zijn dus de ideale oplossing voor uw dagelijkse bril. Toch kunnen speciale brillenglazen voor specifieke momenten een uitstekende aanvulling op uw dag zijn.

*Meest verkochte merk van multifocale brillenglazen volgens Essilors marktonderzoek. © Essilor International, mei 2017.

 

07.30 uur: naar het werk met de autobril

Klaar om de dag te starten en naar het werk te gaan! Bent u veel onderweg? Een autobril maakt de ritten aangenamer. Deze voorkomt hinderlijke schitteringen op het wegdek en u geniet van een verhoogd contrast. We kunnen de meekleurende brillenglazen van Crizal Transitions Xtractive aanbevelen: ze kleuren zelfs op achter de autoruit!

09.30 uur: aan het werk met de multimediabril

We zijn de hele dag constant verbonden via allerlei digitale beeldschermen: we werken via de computer, sturen berichtjes met de mobiele telefoon en gebruiken de tablet tijdens vergaderingen. Multimediabrillenglazen helpen de ogen ontspannen bij het kijken naar digitale beeldschermen. Daardoor heeft u minder snel last van vermoeide en droge ogen, of nek- en schouderklachten.

 

 

 

12.30 uur: genieten van de zon met de zonnebril

Heerlijk, naar buiten en genieten van de najaarszon! Maar zorg wel voor goede UV-bescherming. Kies daarom een zonnebril met een zo hoog mogelijke Eye-Sun Protection Factor (E-SPF)*. Wist u dat wij uw zonnebril identiek kunnen maken aan uw dagelijkse Varilux bril? U kiest alleen een andere kleur brillenglazen!

18.30 uur: actief met de outdoor-bril

Of u nu sport ter ontspanning, traint voor een wedstrijd of erop uittrekt om heerlijk buiten te zijn: een outdoor-bril mag niet ontbreken. De outdoor-brillenglazen zijn gemaakt van extra sterk materiaal en hebben een kwalitatieve krasbestendige en vuilafstotende coating. Verbeter uw prestaties door uw brillenglazen af te stemmen op uw outdoor-activiteit!

*E-SPF® is een index die de algehele UV-bescherming van een brillenglas aangeeft. E-SPF® is ontwikkeld door Essilor International en wordt ondersteund door experts van onafhankelijke derde partijen. De index betreft alleen de prestaties van het brillenglas. De E-SPF® index is exclusief eventuele directe blootstelling van het oog die afhangt van externe factoren (de morfologie van de drager, de vorm van het montuur en de positie van het montuur). © Essilor International, mei 2017.

 

Bekijk hieronder de commercial over Varilux van Essilor

Heb je een vraag? Stel hem hieronder, bel ons of kom langs!

9 + 14 =