Bij aanschaf van een paar Varilux glazen krijg je tijdelijk 50% korting op het tweede set Varilux glazen. Handig voor bijvoorbeeld een zonnebril!

Varilux van Essilor

Uw dag vraagt om meer dan één bril!

Wist u dat Varilux het nummer één merk multifocale brillenglazen wereldwijd is*? Met uw Varilux bril ziet u op alle afstanden scherp. Varilux brillenglazen zijn dus de ideale oplossing voor uw dagelijkse bril. Toch kunnen speciale brillenglazen voor specifieke momenten een uitstekende aanvulling op uw dag zijn.

*Meest verkochte merk van multifocale brillenglazen volgens Essilors marktonderzoek. © Essilor International, mei 2017.

Meer kijkvolume binnen handbereik

Het research en development-team van Essilor, de producent van Varilux brillenglazen, heeft op basis van dit nieuwe kijkgedrag Varilux X-series ontwikkeld. Zo kunt u zonder compromis genieten van alle afstanden binnen handbereik. De prestaties van Varilux X-series worden mogelijk gemaakt door het gebruik van een drietal technologieën:
1. Nanoptix™: een revolutie in glastechnologie. Het basisontwerp van het brillenglas wordt in zijn geheel opnieuw ontworpen. Dit biedt een stabielere waarneming tijdens uw dagelijkse bezigheden.
2. Synchroneyes™: een revolutie in glasdesign. Voor het breedste gezichtsveld wordt rekening gehouden met de sterkteverschillen tussen uw linker- en rechteroog.
3. Xtend™: De Xtend-technologie is nieuw en zorgt voor een scherp zicht op verschillende afstanden in dezelfde kijkrichting. U kunt alle details binnen handbereik gemakkelijker waarnemen zonder uw hoofd teveel te hoeven bewegen en zonder te zoeken naar het juiste punt in uw brillenglas. Bij Van der Linden & de Vos vinden we de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Elk Varilux brillenglas dat op de markt wordt gebracht is getest en goedgekeurd door brildragers. Komt u bij ons in de winkel langs, dan adviseren wij u vrijblijvend over het Varilux brillenglas dat het beste aansluit op uw levensstijl. Kiest u voor Varilux X-series brillenglazen dan kiest u altijd voor een maatwerkoplossing. Want niet alleen uzelf, maar ook uw ogen zijn uniek en verdienen alleen de beste kijkoplossingen.

Bekijk hieronder de commercial over Varilux van Essilor