De Opticien van Rotterdam

Van der Linden & de Vos Optiek staat al vele jaren bekend als dé Opticien van Rotterdam en omstreken. En daar zijn we trots op!

Vanaf 1953 is er op de Meent 4 een opticien te vinden. Vanaf 1953, na de wederopbouw van de binnenstad van Rotterdam, was dit Ranft Optiek. Sinds 1995 was dit Van der Linden & de Vos Optiek, vanaf dat moment gerund door het echtpaar Rinus en Johanna van der Linden- de Vos.

Wij zijn een paar jaar geleden verhuisd naar de Halstraat 3, om de hoek van onze oude winkel op de Meent, waar we in een moderne ruim opgezette winkel een grotere collectie van de mooiste brilmonturen voor u hebben geselecteerd. Wij voeren merken die bekend staan om hun goede kwaliteit, comfort en uitstraling. Of het nu gaat om glasbrillen, acetaat of metalen monturen. Wij zijn trotse dealer van de exclusieve handgemaakte buffelhoornen monturen van Lindberg. Een overzicht van de merken die wij voeren, kan hier gevonden worden.

Met meer dan 50 jaar ervaring als opticien, staan wij voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijk advies. Een echt familiebedrijf waarin wij u in een ongedwongen en gezellige sfeer van het beste advies kunnen voorzien. U bent van harte welkom !